top of page
Search

Iepazīsimies

Updated: Jan 14, 2020

Esi sveicināts mūsu mājaslapā, un gaidīsim Tevi ciemos arī pie mums stallī, iepriekš mums piezvanot +371 28611961.



Mītavas zirgi ir neliels stallis, kas paslēpies meža ielokā pie Jelgavas. Pie mums brauc cilvēki, kuriem patīk miers, klusums, daba un kuri vēlas iemācīties darboties ar zirgu, ieklausoties viņa valodā. Skaists apvidus, meža takas un iespēja trenēties uz laukuma - piesaki savu vizīti un mēs Tevi gaidīsim!

Mūsu stallī ir dažādu šķirņu zirgi. Viens no tiem ir Latvijas šķirnes braucamā tipa zirgs, kas iekļauts valsts ciltsdarba programmā. Mums ir svarīgi attīstīt zirgkopību Latvijā, popularizēt Latvijas zirgus un to daudzpusīgās izmantošanas iespējas.


Bērniem piedāvājam attīstošus vingrojumus un jāšanas nodarbības zirgā, iepazīstinot zirgu sporta pamatus. Savukārt, pieaugušie bieži vēlas nostiprināt savu fizisko un psiholoģisko veselību, lēnās pastaigās vai jāšanas pamatu apgūšanā uz laukuma.




Ieklausoties zirgos un pašiem reizēm jājot bez segliem, vērojot bērnus, vingrojam uz zirgiem - sapratām, ka mēs varam vairāk. Un tā pie mums atnāca doma piedāvāt arī citiem sajust cita līmeņa saikni ar zirgu - līdzsvara vingrinājumi ar jogas elementiem. Sadarbībā ar Labo Sajūtu Laboratoriju mums ir izveidojusies programma: JOGA zirgā.


Vizīti stallī, nodarbību vai jebkuru citu jautājumu, piesaki, zvanot: +371 28611961. Lai sniegtu vislabāko kvalitāti, strādājam tikai pēc pieraksta.


Mēs piedāvājam: * Izjādes (mežā vai uz laukuma - atkarībā no jātnieka spējām) * Treniņus sertificēta jāšanas trenera vadībā * Bērnu nometnes * JAUNUMS Latvijā - mēs esam pirmie, kuri piedāvā JOGU zirgā. Vada sertificēti speciālisti: jogas skolotājs un jāšanas trenere. * Zirgus fotosesijām, pasākumiem, kāzām utt.



Jāšanas nodarbības vada sertificēta jāšanas trenere Laima Lībere (pieredze darbā ar zirgiem kopš 2002.gada). Iegūta arī bērnu nometņu vadītāja apliecība un LLU mūžizglītības sertifikāts kursos "Zirgkopības pamati". Laima turpina pilnveidot savas zināšanas dažādos semināros un kursos, kā arī tālmācībā online kursos pie dažādiem zirgkopības speciālistiem.


Paldies, ka esi izlasījis šo rakstu un tiekamies zirgā!


106 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page