top of page
Search

30 dienas garlaicībā? Nē!

Zirgu cilvēkiem būšana dabā un prom no citiem cilvēkiem ir bijusi ikdiena arī pirms vispasaules pandēmijas notikšanas. Līdz ar to vairumu mūs tā ietekmē salīdzinoši mazāk. Taču ir liela daļa ar zirgiem saistītu personu, kurus ierobežo jaunie noteikumi.


Vai tas nozīmē, ka jāļaujas garlaicībai? Nebūt ne, šis ir laiks, lai radītu jaunus projektus, izšķirotu un notīrītu inventāru, salabotu, kas labojams un vienkārši izbaudītu laiku ar savu mīluli.



Pat ja šobrīd nav pašam sava zirga, bet tie ir ļoti sirdij tuvi, tāpat ir daudz lietu, ko var darīt pat neizejot no mājas. Piemēram, noskatīties gan jaunas, gan vecas zirgu filmas. Pārlasīt zirgu grāmatu klasiku vai pieteikties kādā online apmācību kursā. Piemēram: https://www.coursera.org/learn/horse-care


Šis ir laiks, lai saliktu pa plauktiņiem savu treniņu grafiku un izvirzītu prioritātes, kur jāliek uzsvars savā vai zirga apmācībā.

Iespējams, vizuāla kolāža ar nākotnes mērķiem palīdzēs labāk sasniegt rezultātus vai arī rakstisks treniņu žurnāls, kur atzīmē esošos un plānotos treniņus, stiprās/vājās treniņa puses un kļūdas, kas jāizlabo.

Fiksē treniņa ilgumu un novirzes no vēlamā. Treniņiem ir arī vairākas telefona aplikācijas, piemēram, Equilab un Equisense.



Lai to visu padarītu vieglāku un ne tik nopietnu, esam izveidojuši 30 dienu izaicinājumu ar dažādiem uzdevumiem, ar mērķi neļauties garlaicībai, bet gan iedvesmot sevi un citus! Droši dalies un iesaki:

Paldies!


215 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page